Home » Edukacije»Edukacije

Edukacije

Edukativni centar SAD-a osnovan je 2011. godine. Od tada je bavi akreditacijom i organizacijom kontinuirane edukacije namenjene svim zdravstvenim radnicima.

Odlukama Zdravstvenog saveta Srbije do sada je akreditovano preko 150 stručnih sastanaka i kurseva, sa predavačima po pozivu. Sa više od 400 održanih predavanja i preko 6000 sertifikata trudili smo se da Vam pomognemo na što bolji način upotrebite svoje vreme i dođete do neophodnih bodova.

Drage naše kolege,
Trenutno imamo veliki broj akreditovanih stručnih sastanaka i kurseva, koji će se izvoditi širom Srbije. Dovoljno je da pratite kalendar događaja i izaberete mesto i vreme koje Vama odgovara i da dođete. Sve ostalo je naša briga.

Kao i do sada, za Vas ćemo birati najkvalitetnije teme i najbolje predavače. Prisustvo svim edukacijama (osim online) je besplatno.

Predložite teme, predložite predavače, trudićemo se da ispunimo Vaše želje i očekivanja

NOVO-ONLINE ŠKOLA SAD-a

U avgustu 2014. godine Srpsko apotekarsko društvo je akreditovalo prvu online edukaciju kojom bodove mogu da obezbede farmaceuti, lekari i farmaceutski tehničari. Ovo je samo početak, jednog novog i nadamo se izuzetno interesantnog načina usavršavanja. Za mart Vam pripremamo nove kurseve i nove izazove

POSETITE NAŠU ONLINE PLATFORMU