Home » Apoteka Plus

Apoteka Plus

Prepoznali smo se

I Vi što čitate ove redove sigurno razmišljate o tome šta možete uraditi da unapredite sebe i svoj posao. Možda niste ni svesni koliko puta ste zaspali razmišljajući šta sve još možete učiniti da korisnik usluga apoteke koju vodite bude zadovoljan? Kako da doprete do onih koji nisu imali priliku da se uvere u kvalitet usluge koju pružate? Kako da sebi omogućite izdvajanje sredstava za investicije ove vrste?

Razumemo se

Najvažniji predmet naših razmišljanja je kako da postignemo što bolju poziciju na tržištu. Pristojni, opremljeni znanjem, voljom, prijatni i posvećeni, puni razumevanja i želje da pomognemo pacijentu,tražili smo način kako da ostvarimo željeno, iako smo mali i tihi.

Zajedno smo jači

Nekoliko nas je ujedinilo snagu i znanje i 2009. osnovalo Srpsko apotekarsko društvo s ciljem podizanja nivoa farmaceutske usluge. Zdravstvene ustanove širom zemlje su se pridružile i pomogle da nas veleprodaje i farmaceutske kompanije uvaže kao jedinstven sistem apoteka, sa pripadajućim uslovima. Tražili smo način da se predstavimo celoj Srbiji.

Ideja je rođena: Udružene Apoteke Plus

Apoteka PLUS je koncept koji objedinjuje sve apoteke koje su se udružile sa ciljem da pruže PODRŠKU VIŠE korisnicima svojih usluga. Zajedno radimo na prepoznavanju njihovih potreba i rešavanju problema. Negujemo dugoročnu saradnju, pratimo tok terapije, pravimo programe podrške i savetovališta za posebne kategorije stanovništva. U zavisnosti od bolesti sa kojom se pacijenti nose, motivišemo ih i pomažemo jačanje samodiscipline kao važnog faktora preventive i izlečenja.

Pogledajte kako to izgleda na www.apotekaplus.rs. Prijavite se na prijem vesti i pratite nas na facebook stranici www.facebook.com/ApotekaPLUS, kako biste bili u toku sa aktuelnostima.

DOBRO DOŠLI!

Pišite na direkcija@apotekaplus.rs za više detalja i dogovor o sastanku, ili nas pozovite na 011/26-440-36.